Wat mijn cliënten zeggen


 • Mayra Smallenbroek-Geuzinge

  2x een voetreflex behandeling gehad om een poging te doen om de bevalling op te wekken. Toen ik Judith hierover contacteerde kon ik erg snel terecht! De eerste keer was het heerlijk om even te kunnen relaxen. Judith is een super lieve vrouw die echt tijd voor je neemt. Helaas voor mij resulteerde de eerste behandeling niet tot een bevalling. Daarna toch nog een 2e behandeling geboekt en met resultaat! In de middag heerlijk bij Judith wezen genieten en s'avonds begon mijn bevalling. Ik raadt het zwangere vrouwen die wachten op de bevalling of tegen de 42 weken aanlopen en spontaan willen bevallen dit zeker aan. Het kan net het zetje zijn wat je nodig hebt! Judith zorgt voor een gezellige sfeer en een heerlijke massage!


 • Elly Bok

  Mijn ervaring is super. Judith zelf is een lief sociaal mooi mens. De behandeling die ze geeft voetreflexmassage is echt heerlijk. Ze heeft liefde voor haar werk. En die combinatie is goud waard. Echt een aanrader.


 • Gatha

  De behandelingen bij Judith (bio-resonantie en voetreflex) heb ik als heel fijn ervaren. De praktijk is heel netjes en mooi ingericht. Ik voelde me meteen welkom. Judith ontgaat niets, ze is heel kundig, vriendelijk en aandachtsvol. Ze werkt op diepere lagen waardoor ik me helemaal gezien voelde. De bio-resonantie therapie heeft me geholpen om weer in balans te komen, energieker. Daarnaast heeft ze me de juiste voedingsadviezen gegeven, die afgestemd zijn op mijn lichaam. De voetreflex behandeling heb ik als heel ontspannen ervaren.


 • Jos

  Ik heb in 2010 mijn schouder uit de kom gehad en daar een frozen shoulder aan overgehouden. Ik had hier dagelijks last van door beperkte bewegingsvrijheid en pijn. Ik schrijf had, want het gaat momenteel een stuk beter. Ik ben een aantal keer bij Judith geweest voor APS therapie. Mijn schouder is meer soepel en ook is de pijn afgenomen. Mochten mijn klachten weer verergeren dan zal ik zeker weer naar Judith gaan. Judith is een kundige vrouw en wanneer zij iets niet weet is ze daar eerlijk over en vraagt het na. Ze kon mij geen garantie geven dat het met mijn schouder beter zou gaan, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb want tot nu toe heeft de APS therapie goed geholpen.


 • Ingrid

  Judith neemt rustig de tijd voor je, luistert naar en stemt zich af op jou en kijkt welke behandeling nodig is voor jou. Haar manier van werken is zachtaardig, aangenaam en heel vakkundig. Door Judiths warme en rustige persoonlijkheid voel je welkom en op je gemak bij haar en in haar praktijk.


 • Diane Holzhausen

  Professioneel, zorgvuldig, aandachtig en vol empathie kijkt Judith mee naar je disbalans om je te helpen je eigen kracht, rust en fysieke balans te hervinden- ook een enorme aanrader bij allergische klachten♥️


 • Diana

  Ik heb bij Judith inmiddels een aantal behandelingen gehad, naar volle tevredenheid. Na een behandeling voel ik me altijd heerlijk ontspannen en ook mijn klachten zijn een stuk verbeterd.


 • Mevr. S. Sagel

  Judith wat ben ik blij dat je op mijn pad gekomen bent. Je neemt alle tijd en zoekt naar mogelijkheden die er zijn om te helpen waar het maar kan.


 • Mevr. E. Bulle

  Ik ben erg blij met de praktijk van Judith


 • Mevr. S. Rozema

  Ik ben erg blij met Judith. Ze heeft mij van mijn darmproblemen afgeholpen.


%}

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met mij op of
lees eerst meer bij welke klachten ik u misschien kan helpen.

%}